Wiek: 17 Dołączyła: 04 Sie 2007 Posty: 60 Skąd: ok.Cieszyna
Wysłany: 2007-08-05, 12:07
Też bym na wszystkie zagłosowała,trudno jest wybierac.
Dawniej jedne kawalki bardziej mi sie podobały od innych a teraz jakos wszystkie są dla mnie równie dobre..... Pod pewnymi wzgledami tylko wyróżniłam te 3
- Edge Of Light
-Beside You
-Manolis
Ta płyta jest mi najbliższa,bo od niej zaczełam swoja przygode z VM
Wysłany: 2007-08-10, 09:33
Jak poprzednio:
1."Secret" - za całość.
2. "Under my eyelids" - za
"Don't wake me up
Don't cut this rope
The day is a butcher
Allot every hour" (rozpływam się w tym momencie na płycie )
3. "Beside you" - jak "Secret" za całość. No i to pierwszy utwór z nowej płyty, który zapamiętałem
Wiek: 18 Dołączyła: 26 Sie 2007 Posty: 203 Skąd: Prawie Trójmiasto.
Wysłany: 2007-09-07, 16:07
No to wygląda na to, że Beside You jest najbardziej lubianym kawałkiem na płycie ;) Też na niego zagłosowałam. Chociaż od początku najbardziej lubiłam 'Dance macabre'. Ahh. Jest świetny. Tak średnio pasuje mi ten fragment: 'While dancing madly I'm wringing my hands Frown on my face Tearing my hair', ale resztę kocham. :P
No i jeszcze zagłosowałam na Fairy Tale. Za klimat. Niesamowity :)
Hah, wreszcie się wzięłam za głosowanie na ulubione utwory na płytach. Ale 3 do wyboru to za mało. :P
moim faworytem jest Secret:)
ale Fairy Tale (szczególnie refren) i She's dead również nieżle wypadają:) z tym że niektóre fragmenty 'She's dead' kojarza mi sie z Eternal Deformity, szczególnie w solówkach i growlu [:
"Secret" - ogółem genialny utwór.
"Manolis" - za przepiękną, podniosłą otoczkę oraz specyficzną melodyjność.
"Reflected In My Last Tear" - za tekst, wiolonczelę oraz ponury nastrój.
Poza tym, szczerze mówiąc - nie rozumiem fenomenu utworu "Fair Tale". Słuchałem go wiele razy, by odkryć haczyk w tekście lub muzyczny akcent, który wywróciłby moje zdanie; niestety nie wyszło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum