Trudno będzie ukryć, iż ładnie rozwijający się dawno temu temat zakończył się kilkoma lakonicznymi, mało wzbogacającymi treść postami, więc przydałoby się tę cząstkę forum przywrócić do życia. Upadłe Anioły były pierwsze - ten utwór rozpoczął moją przygodę z VM i w dalszym ciągu pozostaje jednym z moich najukochańszych kompozycji. Uwielbiam oczywiście tekst, moim zdaniem jest po prostu piękny, obrazuje postaci Potępionych z całkiem innej strony, niż wpajano nam od lat dziecięcych. Obecnie utwór jest dla mnie osłuchany, ale kiedyś uderzył we mnie na prawdę mocno.
Ulubione utwory z "Testamentum" to "In Hora Mortis Nostre" (outro, zdecydowanie), "Valley of Fear" i "When I Die". Łatwo wywnioskować, że wolę nieco bardziej stonowane kompozycje Via Mistic'i.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum