Indywidualista ze mnie, szczególnie ostatnio. Rzadko pcham się między ludzi - tak, jestem aspołeczny, lecz jeśli już mam do czynienia z światem zewnętrznym, to staram się być miły, sympatyczny, życzliwy, kulturalny, szczery, otwarty, uczynny i troskliwy . Inaczej - lubię towarzystwo o dość wysokim standardzie, lecz niestety - trudno obecnie takie znaleźć, szczególnie wśród moich rówieśników. Jestem typem melancholika, na pewno. Myślę, że dość specyficznie postrzegam otaczającą mnie rzeczywistość, 'po swojemu'. Moją największą fascynację stanowi kultura gotycka - w muzyce, literaturze, sztuce, stylu ubierania... Poza tym interesuję się problematyką narkomanii, psychologią i dość pobieżnie okultyzmem, a od czasów niedawnych nawet zająłem się strzelectwem sportowym . Co do aspektów edukacyjno-naukowych obecnie jestem w II klasie liceum ogólnego z rozszerzoną chemią, biologią i fizyką (to ostatnie nie należy do moich specjalizacji). W przyszłości planuję pięknie zdać maturę z powyższych, wyłączając fizykę i zaatakować uczelnię w kierunku farmacji . Na koniec kilka słów o forum - zarejestrowałem się, ponieważ stwierdziłem, że to wstyd być fanem aż tak długo i nie być oficjalnym członkiem takiego zakątka . Via Mistic'ę kocham już kilka dobrych lat nieprzerwanie, więc obrażę się w sposób śmiertelny, jeśli zostanę ochrzczony jako nowicjusz . Tyle tego elaboratu na mój temat; teraz czekam cierpliwie na słowa krytyki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum